NÄTT

För alla er som med spänning följde glasögondramaserien, det var så här det slutade.
Plus att jag fick de här plastlabbglasögonen som bonus! Spexigt. 
Tack för allt stöd, ni som känner er träffade.

vi känner samma


i vida världen

Goddag. Idag tänkte jag enbart och endast förklara min kärlek till att färdas med tåg. Precis nu befinner jag mig vid det där stället när man tror att man är i Göteborg, fast det i själva verket är en halvtimme kvar. Landskapet ser i en halvtimme ut som att man alldeles strax är framme. Med Göta Älv(?) på höger sida. Ja, det måste vara den. Och berg om man tittar ut genom motsatt fönster. Och däremellan platt. Just idag är det också dränkt i ett mystiskt dis. Nog om det. 
Sedan studenten har jag åkt förträffligt mycket tåg. SJ borde bjuda mig på något. En godis. Minst.
Åka tåg är ofta mycket harmoniskt. Den där känslan av att färdas och att man gör något samtidigt som man inte gör det. Det är möjligt att göra saker under tiden, men det är inget krav för man gör ändå något när man åker från ett ställe till ett annat. Det har ett syfte i sig. 
Idag har tågresan gått ut på att ha hörlurarna så långt in det går i öronen och lyssna på Institutet. Somna efter en tredjedel av programmet. Eller inte riktigt somna, men vara så nära att man inte kan koncentrera sig på vad de säger om doft&stank i öronen. (Vilket i sig skapar stora problem i efterhand, då man ska lista ut var i programmet man somnade, och det går inte riktigt, för det är någon slags gråzon och ibland har man lyssnat, ibland inte. Följden blir då att lyssna om, vilket kan bli i ONÖDAN!!!!! onödan=döden)
Jag plockade sedan upp datoren. Läste hela Johans blogg. Tack för underhållningen Johan, och musiken!

Saker som alltid händer på tåg i övrigt:
Ömhet i örongångarna, då man haft hörlurana för långt in i öronen för lång tid
Fika
Kissnödighet många gånger om, i kombination med noll lust att göra sig av med den på tåget
Fika 

Om det är ett extra bra tåg:
En tjommig röst som meddelar alla erbjudanden från bistron på flera språk flera gånger om


tyskheter

!

hatkärlek till en tysk ek och en hemstad



Mest kärlek faktiskt. I alla fall på bild. 

För er som missat det befinner jag mig nu i staden med de orangea bussarna (fin orange, om man tänker efter) och det goda vattnet! Staden där man vet var alla gator leder, staden man vet mest. Staden man gillar mer ju längre bort ifrån den man bor. Staden. 


(Insåg precis att trädet är typexemplet på en bild, eftersom infoga bild-knappen är i princip likadan, dock inte iklädd höstskrud.)


flärd


RSS 2.0